Tuinafscheiding van Hedera Helix in Emmen

Logo Hoveniersbedrijf Heller

Coniferen verwijderen

Het verwijderen van coniferen kan verschillende redenen hebben. Soms ontstaan er kale of bruine plekken, soms is het gewoon tijd voor een schutting. Wat de reden ook is, Hoveniersbedrijf Heller helpt u graag met het verwijder van de coniferen en het plaatsen van de vervanging.  

Zelf Doen?

Het verwijderen van coniferen is zwaar werk. Wie hier de tijd en kracht voor heeft kan dit zelf doen met een spade en snoeizaag. Echter, het snoeien en uitgraven van een conifeer gaat niet zonder slag of stoot. De wortels van de conifeer kunnen bijvoorbeeld diep in de grond zitten. 

Als alternatief kiezen mensen soms voor het verwijderen met de auto of tractor. Dit klikt eenvoudig, maar dit is niet zonder risico. Zo kan bijvoorbeeld de kabel knappen met schade aan uw lichaam of voertuig als gevolg. 

Ook is het handig om na te denken hoe de vervanging van de coniferen eruit gaat zien. Moet er een schutting of iets anders komen te staan? Of misschien liever een klimplant. Het vereist de nodige tijd en kundigheid om een mooie tuinafscheiding voor de coniferen in de plaats te zetten. 

Uitbesteden

Hoveniersbedrijf Heller heeft veel ervaring met het verwijderen van coniferen. Wij hebben de juiste apparatuur om de klus snel te klaren. Dankzij onze kraan besparen wij u tijd én geld. 

Het voordeel voor u is dat u geen extra gereedschap aan hoeft te schaffen en dat wij de klus snel en kundig klaren. Ook kan Hoveniersbedrijf Heller u helpen bij een vervanging van de coniferen. Zoals bij deze tuin in Emmen. 

Hedera Helix

Ter vervanging van de coniferen hebben wij voor deze tuin in Emmen gekozen voor de klimplant Hedera Helix. Als tuinafscheiding is deze plant uitermate geschikt. De plant stelt weinig eisen aan de bodem waar hij op staat. Ook groeit de plant erg snel en is hij wintergroen. Zo kan u in de winter ook genieten van deze groene tuinafscheiding. 

Voor de nieuwe tuinafscheiding hebben wij gekozen voor hardhouten palen met betonnetten. De Hedera Helix (van 175 cm hoog ) worden hieraan bevestigd. Door de hoogte en snelle groei van de plant is uw tuinafscheiding binnen no time dicht gegroeid.