Tuin renovatie in Angelslo – Emmen

Logo Hoveniersbedrijf Heller

Tuin renovatie in Angelslo (Emmen)

Denkt u eraan om uw tuin te renoveren? Dit kan een tijdrovende en zware klus zijn. Als u dit wilt uitbesteden kan een hovenier uitkomst bieden. Voor deze tuin renovatie in Angelslo hebben wij eerst alle grint en beplanting verwijderd. Dit als basis voor een nieuwe frisse tuin. Hieronder ziet u foto’s van vóór de tuin renovatie. 

De nieuwe tuin hebben wij voorzien van robuuste plantenbakken. Deze plantenbakken zijn gemaakt van antracietkleurige linea blokken. Uiteraard hebben wij de tuin weer voorzien van nieuwe beplanting. 

Wanneer het om beplanting gaat, komt een tuin pas echt tot leven als er passende combinaties worden aangeplant. Zo hebben wij in de buitenste plantenbak gekozen voor opgaande heesters met daaronder bodembedekkers. Ook is er een plantenbak gemaakt met siergrassen en een bak gevuld met kruiden. In de plantenbak naast het terras hebben wij gekozen voor lagere beplanting ,met meerdere soorten. Op deze manier ontstaat een mooie, levende en kleurrijke plek in uw tuin. 

Om deze tuin helemaal af te maken hebben wij een mooie groene (én onderhoudsvrije) grasmat aangelegd van kunstgras. 

Kunt u nou zelf ook wel wat hulp gebruiken bij het opknappen van uw tuin? Voor Hoveniersbedrijf Heller is dit dagelijkse kost. Wij kunnen u helpen bij het ontwerpen, aanleggen én onderhouden van uw tuin. Neem gerust vrijblijvend contact (klik hier) met ons op.