Straatwerk aangelegd in Nieuw Weerdinge

Logo Hoveniersbedrijf Heller

Het bestraten van een woning wordt vaak onderschat. Er komt dan ook meer bij kijken dan simpel wat tegels tegen elkaar aan leggen. Allereerst kan je te maken krijgen met de alom bekende  lichamelijke klachten. Het is daarom ook belangrijk dat de klus deskundig en met het juister materieel wordt uitgevoerd. 

Daarnaast zitten er bij het aanleggen van straatwerk ook allerlei addertjes onder het gras. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat het straatwerk in de juiste richting en onder de juiste hoek afloopt. Zo kan het water goed wegstromen, wat verkleuring en verzakking van de tegels tegen gaat. Ook moet er rekening gehouden worden met het bestratingsverband en de opsluitbanden bij het aanleggen van straatwerk. Je wilt natuurlijk voorkomen dat de straat binnen no time scheef ligt. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn van het harde werken. 

Mensen kiezen er daarom vaak voor om een hovenier in te schakelen. Als hovenier leg je regelmatig straatwerk. We weten dan ook als geen ander wat hierbij komt kijken. Met onze jarenlange ervaring weten wij waar we op moeten letten, zodat de eigenaar jarenlang plezier kan hebben van de duurzaam aangelegde straat. 

Onlangs heeft Hoveniersbedrijf Heller bij deze drie nieuwbouw bungalows in Nieuw Weerdinge straatwerk aangelegd. 

Allereerst komen wij ter plaatse met het juister materieel om alles goed uit te graven. Als het uitgraven gedaan is brengen wij een zandpakket in. Wanneer de basis goed voor elkaar is, kan het stenen leggen beginnen. 

In dit geval hebben wij gekozen voor een siersteen van 20 bij 30 centimeter. De steen is voorzien van een coating, waardoor er door de jaren heen geen witte uitbloei (kalk) op de stenen zal ontstaan. Ook is deze siersteen uitermate geschikt voor opritten, zodat er zonder problemen auto’s overheen kunnen rijden. 

Heeft u vragen over bestraten, of wilt u hier graag hulp bij? Neem dan vooral eens vrijblijvend contact (klik hier) op. Wij werken niet alleen in Nieuw Weerdinge, maar bijvoorbeeld ook in Ter Apel, Winschoten, Sellingen, Emmen en omgeving. D