Vlonders, vijvers, pergola’s, schuttingen, keermuurtjes van hout en steen, bestrating, ornamenten, drainage, gazons, grondwerk, bomen vellen, bomen rooien, versnipperen en meer…

Bestrating Hovenier Ter Apel

Bestrating

Bestrating is één van de meest noodzakelijke elementen in een tuin of om een woning, bedrijf. Denk hierbij aan paden door uw tuin of om uw huis/bedrijf. Een oprit, een parkeerplaats of sierbestrating. Bestratingen zijn er in vele soorten en maten. Alle soorten en maten kunnen wij voor u realiseren. tevens doen wij ook aan herbestrating van uw reeds bestaande bestrating.

Houtwerk

Hout is één van de meest gebruikte materialen in een tuin en je kunt hout voor vele doeleinde gebruiken in een tuin.

Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen
Denk aan schuttingen, pergola’s, vlonders, beschoeiing, schuurtjes of tuinhuizen. Meestal wordt er hardhout gebruikt omdat dit duurzaam materiaal is. Er zijn natuurlijk ook andere houtsoorten die even duurzaam zijn. Zoals: Eiken Robinia, Lariks of Plato Wood.

Door ruime ervaring kunnen wij vakkundig het materiaal verwerken.

schutting laten bouwen - hovenier Ter Apel

Grondwerk

Doordat wij veel met grondwerk en grondverbetering te maken hebben, kunnen wij zelf zorgen voor de machines.

Hierdoor zijn wij in staat graaf- en ophoogwerkzaamheden zelf te verrichten.

Wij kunnen door smalle paden van 1.10 m dat doen wij met een rupskraan. Wij kunnen u ook voorzien van grond en zand maar ook zorgen voor het afvoeren van uw puin, takken, stobben, zand en grond. Dit alles doen wij met een tractor en dumper.

Vijveraanleg

Ook de aanleg van vijvers geheel naar uw wens kunnen wij keurig afleveren. Of u nu een zwemvijver, natuurlijke vijver of een vijver met watervallen wilt, alles is mogelijk.

 

tuin laten aanleggen Ter Apel door Hovenier

Gazons

Gaat u voor een mooi stukje natuurlijk gras of toch liever een onderhoudsvrij stukje kunstgras? Neem contact op dan bespreken we de opties. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stel hier uw vraag