Boom Kappen, Schotslaan Ter Apel

Logo Hoveniersbedrijf Heller

Zelf een boom kappen?

Denkt u erover om zelf een boom te kappen? Dit kan erg gevaarlijk werk zijn. Bij het kappen van een boom is er een risico aanwezig op schade aan gebouwen – of nog erger – personen. Als u geen ervaring heeft met bomen kappen of het juiste materieel in huis heeft raden wij aan deze klus uit te besteden.

Hoe klaren wij deze klus?

Hoveniersbedrijf Heller heeft samen met Van de Ven het juiste materiaal in huis om uw boom te kappen. Wij gebruiken een kraan die beschikt over een klem met kettingzaag. Zo kunnen wij een deel van de stam vastpakken, doorzagen en naar de grond brengen. Dit alles doen wij op een veilige manier, zodat er geen schade aan de tuin of gebouwen zal ontstaan. 

Wegvrezen en afvoeren

Bij het kappen van een boom moet u er ook aan denken dat u met een hoop snoeiafval komt te zitten. Ook blijft er een stobbe achter na het kappen van de boom. 

Met een houtversnipperaar kunnen wij het snoeiafval ter plekke verwerken. Ook nemen wij een vrees mee, waarmee we de stobbe kunnen wegvrezen. Om deze klant aan de Schotslaan in Ter Apel compleet te ontlasten hebben wij ook al het snoeiafval afgevoerd. 

Dankzij het juiste materieel en onze expertise kunnen wij een boom binnen één dag kappen en afvoeren. Dus ’s avonds ziet uw tuin er weer netjes uit. 

Wilt u ook een boom op een veilige manier laten kappen? Neem dan contact  met ons op (klik hier)